Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΖΩΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πεύκη,  Πέμπτη 08 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Υποδεχόμαστετο ιστορικό ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΖΩΝσε Πεύκη &Λυκόβρυση

Ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π. και η ΦΙΛΠΑ

γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, μαζί με όλους τους πολίτες!!!

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας ο Όμιλος για την UNESCO Β. Προαστίων αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αξία και τον ρόλο που διαδραματίζει στη σύγχρονη εποχή η γυναίκα, μέσα από τησυμβολική συνδιοργάνωσητου «ΡάλλυΑμαζών» με την Λέσχη Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου, στις 18 Μαρτίου, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα στην Πεύκη.

Απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλους η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης &πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCOΒ. Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκητονίζει τα εξής:

«Ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π. θα υποδεχτεί τα ιστορικά αυτοκίνητα της ΦΙΛΠΑ με τις καλύτερες «αμαζόνες» οδηγούς, αναδεικνύοντας το ξεχωριστό μήνυμα που αποπνέει ο εορτασμός τηςΠαγκόσμιας Ημέρας Γυναικών. Με επίκεντρο την ιστορία του αυτοκινήτου η πόλη μας, για πρώτη φορά στα τοπικά δρώμενα, γίνεται το επίκεντρο μιας μοναδικής διοργάνωσης μεγάλου βεληνεκούς,με τις γυναίκες να έχουν διακριτό ρόλο.

Τα μοναδικά αυτοκίνητα θα γίνουν πόλος έλξης για τους συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας, σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας. Οι αμαζόνες οδηγοί τιμώντας τις αξίες της γυναικείας ιστορίας θα αναδείξουν την ταυτότητα των αυτοκινήτων, συμβάλλοντας στο δημιουργικό κάλεσμα του Ομίλου μας και της ΦΙΛΠΑ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται παράλληλα για την στήριξη του φιλόπτωχου ταμείου του Ιερού Ναού και γίνεται με την άδεια της Ιεράς ΜητρόποληςΚηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού και των ιερέων ναού αναφορικά για την παραχώρηση του χώρου. Ευχαριστούμε όλους τους αρμόδιους φορείς και τους συντελεστές για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Ραντεβού όλοι την Κυριακή 18 Μαρτίου, κάνοντας την εκκίνηση στο ιστορικότεροράλλυ αντίκας».

Από τις 10.30 το πρωί οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκέπτονται τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας με τα παρατεταγμένα αυτοκίνητα. Η εκκίνηση του ράλλυ θα γίνει στις 12.00 π.μ. με ένα ξεχωριστό μουσικοχορευτικό δρώμενο, που επιμελείται η υπεύθυνη κοινωνικών σχέσεων και ΕυΑγωνίζεσθαι της UNESCO Β.Π. κα Κυριακή Κανιού – Αναστασιάδη σε συνεργασία με ομάδα ρυθμικής γυμναστικής των γυμναστηρίων Trainbox (διδασκαλία: ΒάσιαΒολικάκη), ενώ θα πραγματοποιηθούν παράλληλα και βραβεύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντίκες θα ακολουθήσουν μια δίωρη διαδρομή στις βόρειες και ανατολικές περιοχές της Αττικής, καταλήγοντας σε κεντρικό σημείο τηςΛυκόβρυσης στις 14.00 μ.μ. (Εστιατόριο ΦΙΛΙΤΙΟΝ). Την επίβλεψη της ασφάλειας στη μετακίνηση των αυτοκινήτων θα έχει η Τροχαία Κηφισιάς.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσηςείναι η εταιρεία: Health and BeautyMedicalClinic – ODYSSEIA KONSTANTOURA(Δρ. Οδύσσεια Κωνστάντουρα: Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος).

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA