Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Συγχαρητήρια Μ. Πατούλη – Σταυράκη για την πρωτιά του Έλληνα Ευγένιου Ιωαννίδη στο Πανευρωπαϊκό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Νέων

«Η νέα αυτή διάκριση ας εμπνεύσει τους νέους μας με κάθε ευκαιρία να «ακονίζουν» το μυαλό τους. Πολλά μπράβο και στα παιδιά του «Αριστοτέλη». Κάθε τους νίκη, κάθε τους προσπάθεια ήταν και μία επιτυχία για τους ίδιους και για την πόλη μας»

Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη & ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και συγχαίρει τον Έλληνα πρωταθλητή Ευγένιο Ιωαννίδη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Νέων, που διεξήχθη στη Ρίγα της Λετονίας, αλλά και τους σκακιστές του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης», τον 8χρονο πρωταθλητή Ελλάδος Μιχάλη Βάσση, και τον 10χρονο Αναστάσιο Βάσση, για την εξαιρετική τους πρώτη αυτή διεθνή συμμετοχή.

Ο νεαρός αθλητής του «Αριστοτέλη» Μιχάλης Βάσσης αγωνίστηκε στην κατηγορία ηλικίας μέχρι 8 ετών και κατέλαβε την 27η θέση πανευρωπαϊκά μεταξύ 77 αθλητών. Αντίστοιχα, ο Αναστάσιος Βάσσης, αγωνιζόμενος στην κατηγορία έως 10 ετών, κατέλαβε την 36η θέση ανάμεσα σε 132 σκακιστές.

Με την ευκαιρία της πανευρωπαϊκής πρωτιάς του Έλληνα αθλητή και τις επιτυχίες των νεαρών σκακιστών του Συλλόγου «Αριστοτέλης» του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, η κ. Πατούλη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης από τον Έλληνα πρωταθλητή στο σκάκι Ευγένιο Ιωαννίδη, στο κορυφαίο πνευματικό αγώνισμα, έρχεται ως επιστέγασμα των δεκάδων διακρίσεων των Ελλήνων αθλητών μας στις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις το φετινό καλοκαίρι. Η νέα αυτή διάκριση, η οποία επιβεβαιώνει ότι ίδιον γνώρισμα του Έλληνα δεν είναι μόνο η ρώμη αλλά και το πνεύμα, ας αποτελέσει έμπνευση για τους νέους μας ώστε να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία για να «ακονίσουν» το μυαλό τους.

Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια και στα παιδιά του Συλλόγου «Αριστοτέλη» Μιχάλη και Αναστάσιο Βάσση για την εξαιρετική τους πορεία συνολικά σε όλη διοργάνωση. Κάθε τους νίκη, κάθε τους προσπάθεια, ήταν και μία επιτυχία για τους ίδιους και την πόλη μας. Έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, αλλά και τις δυνατότητες για ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις. Όλοι εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθειά τους για να πάνε όσο πιο ψηλά μπορούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA