Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Συμμετοχή του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων στην 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών. Κάλεσμα της προέδρου Μ. Πατούλη Σταυράκη για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

«Ακολουθούμε το μονοπάτι της καρδιάς μας και τιμούμε την αξία της ανθρώπινης ζωής. Η πράξη του εθελοντή αιμοδότη είναι ανεκτίμητη. Μέσα από την προσφορά του, η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η αγάπη προς τον συνάνθρωπο βρίσκουν ως έννοιες το πραγματικό τους περιεχόμενο»

Στη 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, συμμετείχαν μέλη του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων στηρίζοντας την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας ώστε να προσφέρουν το υπέρτατο δώρο της ζωής στον Συνάνθρωπό τους στην εθελοντική αιμοδοσία που διεξάγεται στις 17 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

«Η «Φλόγα Αγάπης» έφτασε στην πόλη μας και όλοι εμείς στον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων που υπηρετούμε τις αρχές και τις αξίες προσφοράς στον συνάνθρωπο δηλώσαμε το δικό μας «παρών», ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τους απανταχού εθελοντές αιμοδότες της χώρας μας, σε μία προσπάθεια να αφυπνίσουμε συνειδήσεις για την προσφορά του υπέρτατου «δώρου» της ζωής» ανέφερε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Στο ίδιο πνεύμα η κ. Πατούλη, καλεί τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης: «Ακολουθούμε το μονοπάτι της καρδιάς μας και τιμούμε την αξία της ανθρώπινης ύπαρξης. Η πράξη του εθελοντή αιμοδότη είναι ανεκτίμητη. Με την προσφορά του, η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η αγάπη προς το συνάνθρωπο βρίσκουν ως έννοιες το πραγματικό τους περιεχόμενο. Είναι χρέος μας, όσοι μπορούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους, και ευχή μας είναι κάθε χρόνο οι εθελοντές αιμοδότες να γίνονται ολοένα και περισσότεροι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA