Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Συμμόρφωση Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων με τα έκτακτα μέτρα της Πολιτείας για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωναϊού

Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης στη χώρα μας με την εξάπλωση του κορωναϊού και με δεδομένη την κοινωνική υπευθυνότητα που διακρίνει τον Όμιλό για την UNESCO Βορείων Προαστίων, κρίνεται επιβεβλημένη η συμμόρφωση της λειτουργίας του με τα ειδικά μέτρα αντιμετώπισης του κορωναϊού που έχει λάβει η ελληνική Πολιτεία.

Σύμφωνα με τα έκτακτα νομοθετικά μέτρα, για την περίοδο από 16 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων θα παραμείνουν κλειστά.

Ως εκ τούτου, δεν θα είναι εφικτή η τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γραμματεία του Ομίλου στο τηλ. 2106140823, κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, η ηλεκτρονική επικοινωνία με τον Όμιλο συνεχίζεται κανονικά και αδιάλειπτα μέσω του email:clubunesco.vp@gmail.com όπως και στο κινητό τηλέφωνο 6988032900.

Με την ελπίδα ότι η εθνική αυτή κρίση θα ξεπεραστεί σύντομα με τις λιγότερες δυνατές ανθρώπινες απώλειες, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις για την πατρίδα μας, ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων θα επιστρέψει στην κανονικότητα και σε πλήρη λειτουργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA