Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

9ο Race For The Cure

Πεύκη,  Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

9ο Race For The Cure

Μαρίνα Πατούλη: «Κάνοντας το δικό μας «Άλμα Ζωής» μπορούμε να νικήσουμε»

 

Με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού η Πρόεδρος του Ομίλου για τη UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλοςΛυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ καΜαρίνα Πατούλη – Σταυράκη συμμετείχε στο 9ο Race for the Cure, τηνΚυριακή 1 Οκτωβρίου, στην Αθήνα. Στο συμβολικό αγώνα δρόμου και περιπάτου που πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 2009 –από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής»-, με στόχο την ενημέρωση του κόσμου για τη σωστή πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση, η κα Πατούλη μαζί με τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων έστειλαν το μήνυμα ότι «ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί».

Με αφορμή τη μεγαλειώδη γιορτή αθλητισμού και ευαισθητοποίησης η κα Πατούλη, συγχαίροντας τους διοργανωτές του Πανελλήνιου Συλλόγου Άλμα Ζωής», τονίζει τα εξής:

«Το «Race for the Cure» είναι ο μεγαλύτερος θεσμός στον κόσμο που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. Συνειδητά και υπεύθυνα στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τέτοιου είδους διοργανώσεις, αποπνέοντας συλλογικά μηνύματα ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη πρόληψη και διάγνωση της νόσου. Γυναίκες, που αντιμετώπισαν τον καρκίνο και νίκησαν, ένωσαν τις δυνάμεις τους με χιλιάδες συμπολίτες μας δίνοντας από κοινού έναν αισιόδοξο αγώνα ελπίδας και προοπτικής. Το Ζάππειο και οι γύρω δρόμοι απέκτησαν ένα ιδιαίτερο χρώμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, θυμίζοντας σε όλους ότι η πρόληψη και η ενημέρωση είναι αναπόσπαστα κομμάτια της ζωής μας».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA