Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Ο Όμιλος για την UNESCO Β. Προαστίων σε αγαστή επικοινωνία με τη HELEXPO

Πεύκη,  Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Όμιλος για την UNESCO Β. Προαστίων σε αγαστή επικοινωνία με τη HELEXPO

Μαρίνα Πατούλη: «Στόχος μας είναι η ανάδειξη των υπέρτατων σκοπών της UNESCO μέσα από θεσμικές συνεργασίες»

Εποικοδομητική η συνάντηση της Προέδρου του Ομίλου για τη UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένης συμβούλου πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ κας Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΘ – HELEXPO κ. Αναστάσιο Τζήκα, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα. Εστιάζοντας στην από κοινού προώθηση σχέσεων αμοιβαίας συνεργασίας για την ανάδειξη των υπέρτατων σκοπών που πρεσβεύει η UNESCO, οι δύο συνομιλητές αντάλλαξαν γόνιμες ιδέες και προτάσεις που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

«Ο Όμιλος για τηνUNESCO Βορείων Προαστίων έχει ως στόχο να αναπτύξει ένα πλαίσιο συνεργασίας αλλά και εμπιστοσύνης με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους της κοινωνίας που ενδιαφέρονται να προάγουν προγράμματα και δράσεις για την παιδεία, τον πολιτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη, αναδεικνύοντας και προστατεύοντας τις πανανθρώπινες αξίες της UNESCO», τόνισε μεταξύ άλλων η κα Πατούλη.

Υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα τις προοπτικές που διαμορφώνονται από τη γόνιμη συνεργασία η Πρόεδρος του Ομίλου επισήμανε τα εξής: «Αποτελεί τιμή για τον Όμιλο μας η έναρξη πολύπλευρης συνεργασίας με τη HELEXPO και οι προοπτικές αμφίδρομης ανταλλαγής απόψεων, προτάσεων και ιδεών, θέτοντας ισχυρά θεμέλια ουσιαστικής επικοινωνίας για το μέλλον».«Με τον κ. Τζήκα, πρόσθεσε,μιλήσαμε για τη προσπάθεια που κάνει ο Όμιλός μας στα Βόρεια Προάστια και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ακούσει τις προτάσεις μας αλλά και να σταθεί αρωγός σε κάθε βήμα του».

Η κα Πατούλη αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΔΕΘ – HELEXPO κ. Τζήκα για την ανταπόκριση του στην πρόσκληση σε συζήτηση και περαιτέρω συνεργασία, ευχήθηκε το επόμενο διάστημα να γίνει πράξη η πρώτη κοινή τους πρωτοβουλία που θα έχει στο επίκεντρο τα σύγχρονα προβλήματα της νεολαίας και τις αγωνίες που αντιμετωπίζουν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA