Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Αφιέρωμα στη μεγάλη Ελληνίδα εικαστικό Όπυ Ζούνη Συνέντευξη Τύπου για την Επετειακή Έκθεση «Στα Όρια της Φαντασίας» που πραγματοποιεί ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων με την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, 12 μ.μ., Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι)

  1. Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων με την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου (Κοινωφελής ΕπιχείρησηΔήμου Αμαρουσίου) πραγματοποιεί

Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12 μ.μ., στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι)

για την παρουσίαση της Επετειακής Έκθεσης «ΟΠΥ ΖΟΥΝΗ – Στα Όρια της Φαντασίας» που πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την απώλεια της μεγάληςΕλληνίδας εικαστικού (1941 – 2008) και θα φιλοξενηθεί από 5- 12 Δεκεμβρίου 2018 στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης».

Έχοντας πετύχει να αναγνωριστεί ως κορυφαία εκπρόσωπος στον εγχώριο και διεθνή εικαστικό χάρτη, η Ελληνίδα πρωτοπόρος της γεωμετρικής αφαίρεσης Όπυ Ζούνη, έχει εκθέσει τα έργα της σε μουσεία, πινακοθήκες, γκαλερί, χώρους τέχνης και δημόσιους χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και για πρώτη φορά έρχεται σε «επαφή» με το κοινό του Αμαρουσίου.

Για τη μεγάλη Ελληνίδα Εικαστικό Όπυ Ζούνη και την Επετειακή Έκθεση θα μιλήσουν:

Μαρίνα Πατούλη, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Νίκος Πέππας, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Α
Γιώργος Αντύπας, Πρόεδρος εταιρίας ConsultingRevival S.A.
Γιάννης Ζούνης, Γιος Όπυς Ζούνη
Νικολένα Καλαϊτζάκη, Ιστορικός Τέχνης & Επιμελήτρια έκθεσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA