Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR

Πεύκη,  Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην όμορφη καλλιτεχνική παρέα, των εμπνευστών της ερασιτεχνικής δημιουργίας, βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη

Στηρίζοντας τις προσπάθειες δημοτών μας η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης & Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, επισκέφθηκε την Κυριακή 25 Μαρτίου το πασχαλινό Bazaar ελεύθερης καλλιτεχνικής δημιουργίας στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης, στην Πεύκη.

Σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα η κα Πατούλη αντάλλαξε απόψεις με τις «γυναίκες της Τέχνης & του Πολιτισμού», μίλησε μαζί τους για την ελεύθερη ερασιτεχνική δημιουργία, τις ενθάρρυνε για το έργο που προσφέρουν, προτείνοντας να αναπτύξουν γόνιμες συνεργασίες και κοινές δράσεις με τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων. Η πρόταση αυτή, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, αφού έδωσε το έναυσμα να ανοίξει ένας όμορφος διάλογος για την δημιουργικότητα, την εκφραστικότητα αλλά και κάθε εποικοδομητική προοπτική που μπορεί να φέρει κοντά τις τοπικές κοινωνίες.

Η κα Πατούλη αντάλλαξε θερμές ευχές ενόψει του Άγιου Πάσχα, έσφιξε τα χέρια σε όλους, επιβραβεύοντας πάνω από όλα την ειλικρινή προσπάθεια των εκπροσώπων της ερασιτεχνικής δημιουργίας, που κάνουν με πολύ μεράκι και κέφι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA