Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Κοντά στους εφήβους της Τρίτης Ηλικίας στα εγκαίνια της 6ης εικαστικής έκθεσης «Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο…» της ομάδας ζωγραφικής του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου βρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη

Στα εγκαίνια της 6ης εικαστικής έκθεσης «Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο…» της ομάδας ζωγραφικής του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α)Πέτρου Κόνιαρη.

Την κ. Πατούλη, ξενάγησαν στην έκθεση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Παναγιώτης Βραχνός, μαζί με την εθελόντρια εικαστικό της ομάδας ζωγραφικής του Κ.Α.Π.Η Έφη Μανιάτη, την οποία και τίμησε για τη συνολική προσφορά της στα μέλη του Κέντρου.

Η κ. Πατούλη, συνεχάρη τον πρόεδρο, το Δ.Σ του Οργανισμού αλλά και την πρώην πρόεδρο Ελένη Λέκκα,για την σταθερή επιλογή τους να προσφέρουν κίνητρα στο μέλη του Κ.Α.Π.Η ώστε να είναι δημιουργικοί και να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.

«Τα αποθέματα ψυχής και έμπνευσης των εφήβων της Τρίτης ηλικίας σε κάθε μορφή έκφρασης της τέχνης είναι ανεξάντλητα αρκεί να τους προσφέρουμε τα κατάλληλα ερεθίσματα αλλά και την υποστήριξη ώστε να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί και ενεργά μέλη της κοινωνίας.Είναι άξιοι θαυμασμού γιατί μέσα από τα έργα τους μας ανοίγουν ένα παράθυρο στην ψυχή τους, μέσα από το παράδειγμά τους γίνονται για όλους εμάς πρότυπα ζωής. Τους συγχαίρουμε όλους τους δημιουργούς που κάνουν τέχνη τη σοφία της εμπειρίας τους. Όπως συγχαίρουμε και τους εθελοντές της ομάδας του Κ.Α.Π.Η που με τον ζήλο και την αγάπη τους για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν δίνουν πραγματικό περιεχόμενο και αξία στην έννοια του εθελοντισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA