Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Θεσμικές συναντήσεις με εκπροσώπους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πεύκη, 19 Ιουλίου 2017

 

Θεσμικές συναντήσεις

με εκπροσώπους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Μαρίνα Πατούλη: «Εστιάζομαι στην προώθηση δράσεων με πολιτιστικά και αθλητικά οφέλη για τη νεολαία μας»

Σε μια προσπάθεια δημιουργίας γόνιμων επαφών και ευρύτερων συνεργασιών με θεσμικούς φορείς του Ελληνικού Αθλητισμού η Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη συναντήθηκε με τονΠρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ κ. Αθανάσιος Βασιλειάδη την Τρίτη 18 Ιουλίου. Στην εποικοδομητική συνάντηση το παρόν έδωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, πρώην αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Δημήτριος Κατραμάδος.

Έχοντας στο επίκεντρο την ανάπτυξη ευρύτερων συνεργασιών σε θέματα αθλητισμού και παιδείας μεταξύ του Ομίλου για την Unesco Β.Προαστίων, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και του ΕΔΔΥΠΠΥ ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, σε κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας των θεσμικών εκπροσώπων.

«Η διαχρονική προσφορά της Ε.Ο.Ε στα δρώμενα του ελληνικού αθλητισμού σε συνδυασμό με την προαγωγή των αξιών του «ευ αγωνίζεσθαι» στην εκπαίδευση όλων των βαθμίδων έχοντας την υποστήριξη του Ομίλου για την Unesco αλλά και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου (ΕΔΔΥΠΠΥ) μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στην προώθησηποιοτικών δράσεων, διευρύνοντας τη σχέση και τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ Αυτοδιοίκησης και Κοινωνίας των πολιτών»τόνισε μεταξύ άλλων η κα Πατούλη. Παράλληλα συνεχάρη τον κ. Βασιλειάδη για το έργο και την προσφορά του στο χώρο του Αθλητισμού όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τον κ. Κατραμάδο για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει στη θέσπιση διαδημοτικών πρωτοβουλιών που φέρουν τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό δίπλα στη νεολαία μας.

Το επόμενο διάστημα θα διευρυνθούν οι συναντήσεις των φορέων και θα ανακοινωθούν προτεινόμενα προγράμματα συλλογικών πρωτοβουλιών με έμφαση τα βόρεια προάστια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA